dimecres, 5 de maig del 2021

Les nostres grans i esperades colònies!

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu aquest mes d'abril hem marxat de colònies a la casa "El Pinatar" a Gualba. Us volem explicar que al llarg d'aquests tres dies fora de casa, tot i trobar-vos a faltar molt, hem gaudit moltíssim de totes les activitats i aventures d'aquesta experiència.

Com ja sabeu, les nostres mestres ens tenien preparades diferents activitats i jocs molt divertits que vam realitzar el primer dia. A més, només arribar a la casa de colònies vam tenir l'oportunitat de conèixer a un oompa-loompa i també a la Betty Wonka...com s'assembla al seu tiet Willy Wonka.

En aquests jocs vam demostrar estar preparats per ajudar a la família Wonka en la missió de recuperar els estris robats de la fàbrica.

El segon dia, vam realitzar diferents proves per comprovar si som tan àgils i ràpids com els oompa-loompas de la fàbrica. Algunes d'aquestes activitats amb monitors van ser les tirolines, scootering, tir amb arc, etc.

Fent totes aquestes proves vam aconseguir el nostre ticket daurat per poder entrar al ball de gala! Quina gran nit! Les mestres ens havien preparat una sorpresa! Una coreografia que van ballar davant de tots nosaltres i que després també vam poder ballar amb elles.

L'últim dia, vam recollir i vam fer maletes i per acabar de la millor manera aquestes colònies, vam dissenyar el nostre barret de Willy i Betty Wonka. Som uns artistes.

Aquí podeu veure alguns dels grans moments d'aquestes colònies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada